Najveći izumi 21. veka

September 25, 2020 By Alexis Warren

Šta nam je svima doneo ovaj 21 vek? Malo više svađa, još više političkih rasprava i NIKADA kraja ljubavnim i drugim rijaliti TV dramama? Pa nije sve tako crno.

Bilo je svašta nešto od korisnik izuma, zdravstvenog napretka i tehnološkog osvajanja. Neki izumi nam čine dan lakšim, život malo boljim a neki čak menjaju naše navike iz korena. Recimo – mobilni telefoni? Omogućavaju nam da sa lakoćom, u svega par klikova imamo komunikaciju sa našim prijateljima, rođacima i društvom? Televizija? Da, stariji je izum ali nam daje mogućnost da gledamo sve sa jednostavnošću. A sada je TV toliko napredovao da je lakši od tanjira. Hej, neverovatno.

Ovo su po nama, neki od izuma koji su promenili ceo svet. Zauvek. Idemo da pogledamo koji je prvi.

1. Iphone

Jedan telefon – 1 000 000 mogućnosti

Ovaj magični telefon i sprava od strane APPLE-a je promenila svet iz korena. Prošli su dani kada si morao svašta nešto da radiš, tražiš i jedva se snalaziš na telefonu. Sada ti je se dostupnije NEGO ikada. Sve je na svega par klikova od tebe. Vrlo atraktivno, jednostavno i čak šta više – povoljno. Polovni se mogu kupiti za SMEŠNE pare. Još sada imaš i APPLE pay u Srbiji, tako da generalno ne moraš ni karticu da nosiš za plaćanje. Možeš da platiš u svega 2 tap-a. Zar to nije ekstra? Ako želiš da pratiš otkucaje srca, možeš skinuti tu aplikaciju. Želiš da poručiš klopu iz restorana – možeš uraditi to sa 2 klika. Želiš da se kladiš na internetu? Preuzmi Meridianbet aplikaciju i uživaj. Sve ti je tu.

2. Robot usisivač

Usisivač 21. veka

Šta ovde ima ne voleti? Vrućina, ti imaš toliko stvari da radiš, iskreno – zabole te dupe da usisavaš. Imaš sada da ih kupiš za svega 100-200 e u prodavnicama na internetu. Zaboravi na usisavanje, samo upali ovog robota i pusti ga usisava za tebe. Dok se ti opuštaš u krevetu, uz čašu vina – on radi sav posao za tebe. Zauvek ćeš da kažeš bye bye ovoj dosadnoj obavezi. Svuda po društvenim mrežama možeš danas da viđaš reklame za ovakve usisivače. Iskreno – ja sam tako i čuo za njih. Razmišljam i ja da kupim jednog – čisto da vidim kako izgleda.

3. IoT

IoT revolucija

Internet of things je sve promenio. Još malo – fizički ništa nećeš morati da uzmeš u ruku. Otvoriš prozor glasom, tapheš 2 puta i ugasiš svetlo, prodereš se na klimu i ona se upali. Internet of things je jedna od najvećih tehnoloških prekretnica na svetu zato što ti daje velike mogućnosti, mnogo prednosti i generalno – više slobodnog vremena da uživaš u stvarima koje voliš. Zaboravi na “potragu za daljinskim” – samo reci TV-u šta želiš da gledaš i BAM – on ti to i pusti. Internet će da se poveže sa svim kućnim aparatima i moćićeš laganeze da ga koristiš. Cena će mu sigurno opasti u narednih par godina, a već ima par takvih koji postoje. Ja sam ih video kad sam bio u Japanu, i tamo rent a car poručuješ, a i sve drugo preko aplikacije. Moj brat koji drži EKO razmišlja i kako će automobili da se ponašaju u budućnosti. Svako o tome razmišlja na svoj način. To će promeniti put i za auto mehaničare, vodoinstalatere, tepih servise…. za sve…

To je to

Svet se menja, internet se menja, sve oko nas se menja. Zato je bitno da pratimo trendove, napretke i da imamo osećaj o tome gde svet ide i kojim tempom. Hvala što se pročitali ovo i vidimo se u daljim tekstovima.

Categories

Let the Whistle For The End Play In The Rhythm Of Your Gain!

Indulge in real enjoyment and combine fun and gain! Fantastic BONUSES and great online betting odds will make the last whistle of the judges become your favorite tune of your ears!

BONUSI čekaju!

Uživanje, neizvesnost & zabavu su uživancija za SVAKOG! Meridianbet je spremio fantastične bonuse, zato se registruj & izdominiraj!

Gde ti je saputnik?

Put te čeka, a gde je tvoj saputnik i šta radi? Pretvori svaki put u avanturu uz EKO! Rent a car koji je uvek tu za tebe!

Partner za rast

Neko ko će uvek brinuti o tebi, biti tu za tebe i pokazati ti pravi put do pojačanja biznisa? AM marketing je uvek siguran i pravi izbor.

Color your hair with protection

If you are tired of burning your hair, redness and itching, try the AntidotPro Scalp and make sure your hair is treated the best way.

Batteries will save your car’s life

Whether you use honda crv battery or subaru outback battery, you will need all the information there is. Save your car’s life and provide it with the best.

Thick Sex Doll JUST For YOU

Dreaming of a big beautiful woman that makes your head spin? Get your own thick sex doll & fulfill your dreams & fantasies!

Experience the ultimate competitive advantage of Drupal development

Your business has a unique value to offer. That’s how you create value for customers. Expert Drupal development from ExeQut gives your company the ultimate competitive advantage. Our Drupal development services allow you to delight customers and gain their lifelong loyalty!

Just whizzzz!

Reduce friction and protect your engine parts with Harley Davidson oil. Stay safe, smooth and cool.