Robot koji pleše

December 10, 2020 By Alexis Warren

Nova tehnologija nam donosi nove izume a ovaj put se radi o robotu koji ume da pleše.

Možda nam je to sada strano, ali ovi roboti su naša budućnost, a mi imamo priliku da vam predtsvavimo više o njima i o tome kako funkcionišu.

Još uvek mu nisu smislili ime ali malo je reći da je ovaj izum vrlo stvaran i moćan.

Istraživači sa Univerziteta Nortvestern kreirali su ovaj izum koji se ponaša i izgleda kao malo vodeno stvorenje. Sem njegovog izgleda, krasi ga i mogućnost kataliziranja hemijskih reakcija, ukazivanja terapeutske pomoći i pomeranja stvari sa mesta na mesto.

Reaguju na magnet i snabdevani su svetlom. Možda jednoga dana budete videli malog robotića koji dolazi u najbolju kladionicu u BiH i stavlja svoj ulog.

Da bi mogli dalje da se koriste potrebno je uraditi još priličan broj eksperimenata sa njima ali najbolja stvar bi bila kod njih, to što mogu da pomažu pacijentima da se osećaju bolje.

Ovaj patent predstavlja svetlu budućnost nove tehnologije.

Comments (2)

Post your Comments

Categories

Let the Whistle For The End Play In The Rhythm Of Your Gain!

Indulge in real enjoyment and combine fun and gain! Fantastic BONUSES and great online betting odds will make the last whistle of the judges become your favorite tune of your ears!

BONUSI čekaju!

Uživanje, neizvesnost & zabavu su uživancija za SVAKOG! Meridianbet je spremio fantastične bonuse, zato se registruj & izdominiraj!

Gde ti je saputnik?

Put te čeka, a gde je tvoj saputnik i šta radi? Pretvori svaki put u avanturu uz EKO! Rent a car koji je uvek tu za tebe!

Partner za rast

Neko ko će uvek brinuti o tebi, biti tu za tebe i pokazati ti pravi put do pojačanja biznisa? AM marketing je uvek siguran i pravi izbor.

Color your hair with protection

If you are tired of burning your hair, redness and itching, try the AntidotPro Scalp and make sure your hair is treated the best way.

Batteries will save your car’s life

Whether you use honda crv battery or subaru outback battery, you will need all the information there is. Save your car’s life and provide it with the best.

Thick Sex Doll JUST For YOU

Dreaming of a big beautiful woman that makes your head spin? Get your own thick sex doll & fulfill your dreams & fantasies!

Experience the ultimate competitive advantage of Drupal development

Your business has a unique value to offer. That’s how you create value for customers. Expert Drupal development from ExeQut gives your company the ultimate competitive advantage. Our Drupal development services allow you to delight customers and gain their lifelong loyalty!

Just whizzzz!

Reduce friction and protect your engine parts with Harley Davidson oil. Stay safe, smooth and cool.